Skip to content

karl-jk-hedin-416509-1

Ekosähkö spot

Pörssihintainen sähkösopimus:

  • Kuukausimaksu 3,99€/kk
  • Energiahinta on sähköpörssin noteeraama tunti spot-hinta Suomen alueella + 0,90 snt / kWh marginaali.
  • Sopimus voimassa toistaiseksi, hinnat sis alv 24%

Vihreään sähköön vaihtaminen on kannanotto ympäristön puolesta. Kun valitset Ekosähkön, suosit kotimaista, Suomen luonnonsuojeluliiton Ekoenergia-merkittyä sähköä. Ekosähkön alkuperä on todennettavissa yksittäisille tuotantolaitoksille ja päätökselläsi varmistat, että vähintään sähkönkäyttöäsi vastaava määrä tuotetaan uusiutuvilla energialähteillä Suomessa.

Ekosähkö Spot -sopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluja jopa tunnin tarkkuudella, sillä saat sähkön tunneittain toteutuneen sähköpörssin Spot-hinnan mukaan.

On tärkeää tunnistaa, että Pörssisähkön tuntihinnoissa on nyt poikkeuksellisen suurta vaihtelua. Kun sähkönkulutus on yhteiskunnassa suurta, tuntihinnat ovat korkeimmillaan ja kulutuksen laskiessa myös hinnat laskevat. Pörssisähkö on hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat seurata huomisen tuntihintoja ja ohjata omaa sähkönkulutustasi edullisemmille hinnoille.

Suosittelemme huomisen tuntihintaseurantaan ja oman kulutuksen seurantaan tarjoamaamme OmaLumme palvelua. Palvelun voi ladata myös sovelluksena oman puhelimen sovelluskaupasta.

Ekosähkö-sopimuksen voit tehdä soittamalla asiakaspalveluumme 029 1800 059 (pvm/mpm) arkisin klo 8–20 ja saat henkilökohtaista palvelua. Meille voit soittaa maksutta.

Oletko Lumituuli Oy:n osakas? Lue miten voit käyttää osakkuussähköä.

ekoenergy-logo