Ekosähkö referenssit

  Referenssit

  Ekosähkön asiakkaisiin kuuluu jo yli 100 yritystä, jotka arvostavat kestävää kehitystä ja edistävät Ekologista ajattelua. Joukkoon kuuluvat muun muassa:

  Amos Rex on uusi, ainutlaatuinen ja elämyksellinen taidemuseo Helsingin keskustassa. Taidemuseon rakentamisessa ja erilaisissa valinnoissa on painotettu ympäristöystävällisyyttä ja Ekosähkö valikoitui kumppaniksi pitkän linjan toimijana. Tutustu Amos Rexiin tai katso Amos Rexin kokemukset Ekosähköstä.

  Globe Hope on Nummelassa toimiva tekstiilialan yritys, joka tekee tuotteita kierrätysmateriaaleista. Lue lisää Globe Hopen Ekosähkö-asiakkuudesta

  Löyly on Hernesaareen valmistunut sauna- ja ravintolakeidas. Hanke on ainutlaatuinen ja sen toteuttamisessa on otettu vahvasti huomioon ekologiset lähtökohdat niin rakentamisessa kuin muussakin toiminnassa. Lue lisää Löylyn Ekosähkö -asiakkuudesta.

  Ekokampaamo Oranssi Tampereella tarjoaa ekologisia kampaamopalveluita ja tukee kestävää kehitystä kaikin mahdollisin keinoin. Tästä syystä kampaamo käyttää vain Suomen Luonnonsuojeluliiton sertifioimaa Ekosähköä. Tutustu täältä lisää Ekokampaamo Oranssin toimintaan.

  Vihreä Lanka on vihreille arvoille perustuva itsenäinen, journalistisin kriteerein toimitettu uutis- ja ajankohtaislehti. Lehti keskittyy erityisesti ympäristöön, energiaan, asumiseen, ekologiseen kuluttamiseen ja ruokaan liittyviin ajankohtaisiin asioihin. Lue täältä lisää Vihreän Langan toiminnasta.