Kalastajan Sähkö saatavilla!

15.03.2016

Aidosti vihreä sähkötuote kalastajille

Maaliskuussa 2016 Ekosähkö toi myyntiin uuden vihreän sähkötuotteensa, Kalastajan sähkön, joka on kehitetty yhteistyössä Vapaa-ajankalastajien keskusjärjestön kanssa. 

”Olemme halunneet tuoda jotain erilaista ja uutta, yhteisiä arvojamme tukevaa markkinoille. Yhteistyöneuvottelujen tuloksena syntyi hieno, uusi sähkötuote: Kalastajan sähkö”, kertovat Ekosähkö Oy:n markkinointipäällikkö Sanna Laine ja Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön tiedottaja Jaana Vetikko. Kalastajan sähkö on Ekosähkö Oy:n ja Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön yhteinen hanke, jonka keskeiset arvot ja tavoitteet ovat lisätä uusiutuvien energialähteiden käyttöä sähköntuotannossa ja edistää vastuullista, kestävää kalastusta.

Mikä Kalastajan sähkö?

Kalastajan sähkö on Ekosähkön myymää, alkuperäjäljitettävää uusiutuvaa energiaa, jolle on myönnetty Suomen Luonnonsuojeluliiton EKOenergia -merkintä. Kalastajan sähkö -tuotteen vuotuista energiaa vastaava määrä EKOenergia kelpoisia tuuli- ja biovoima -alkuperäoikeuksia peruutetaan vuosittain alkuperäjärjestelmässä. Tällä toimella varmistetaan tämän tuotteen alkuperälupaus ja sen laatu. Sähköntuotannon alkuperä voidaan siis jäljittää yksittäisille suomalaisille tuotantolaitoksille asti.
Kalastajan sähkö tuotetaan tuulivoimalla ja bioenergialla. Tätä sähköä ostava kuluttaja saa sopimusvahvistuksen yhteydessä sertifikaatin sähkön alkuperästä. Hankintalähteitä lisättäessä painotetaan tuotantoa pienvoimalaitoksissa. Kalastajan sähkö on aidosti vihreää ja ekologista sähköä, jonka alkuperä on todistettavissa.

Koolla on väliä –hanke saa tukea

Kalastajan sähkö tukee Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön Koolla on väliä –hanketta. Jokainen kalastaja voi omalla valinnallaan olla tukemassa kestävän ja vastuullisen vapaa-ajankalastuksen kehitystä.

Ekosähkö maksaa 2,5 prosenttia käytetyn Kalastajan sähkön energian tuotosta Koolla on väliä –hankkeeseen. Kalastuksen ystäville sähkö on samanhintaista kuin muukin Ekosähkö.


”Haluamme olla mukana vastuullisen kalastuksen kehittämisessä ja tukea omalta osaltamme hyvää ja tärkeää hanketta, jolla on merkitystä vesistöjemme ja kalakantojemme tulevaisuudelle”, kertoo Sanna Laine.
”On tärkeää ottaa huomioon asiakkaidemme omat arvot ja tarjota heille tuotteita, jotka ovat lähellä heidän sydäntään”, hän jatkaa.

Miten voin tehdä Kalastajan sähkö -sopimuksen?

Kalastajan sähkö -sopimukset ovat nyt myynnissä ja sopimuksen voi tehdä:

  • Ekosähkön nettisivuilla
  • Soittamalla Ekosähkön asiakaspalveluun 0800 9 2480 arkisin klo 8-20
  • Lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@ekosahko.fi
25.05.2018Tietosuojaseloste on päivitetty
10.08.2017Ensimmäisen vuoden tuotot ohjattiin Virtavesien kunnostuskurssiin.
10.05.2017Lumituulen mobiiliappi ensiaskel älykkääseen sähköverkkoon
24.02.2017Ekosähkö mukaan teatteriin
17.01.2017Löylyn haaste yrityksille
13.01.2017Arktiset Vedet 5. kausi alkaa
28.11.2016TV-ohjelma Arktiset Vedet
17.10.2016Lumituuli Oy:n osakeanti 17.-31.10.2016
20.07.2016Ekosähkö alensi tvo-sopimuksen energian hintoja
12.05.2016Löyly valitsi Ekosähkön

Siirry arkistoon »