Unohtuiko salasana?


Asiakasnumerosi on käyttäjätunnus, jota tarvitset kirjautuessasi palveluun.

Jos unohdat salasanasi, voit tilata sen samaan sähköpostiosoitteeseen, jonka annoit rekisteröitymisen yhteydessä tai myöhemmin Omat sivut -palvelun Yhteystiedot-sivulla.

Jos et ole ilmoittanut sähköpostiosoitettasi, sinun on otettava yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 0800 92480 (maksuton) arkisin klo 8-20.

Muu virheilmoitus

Jos et pääse palveluun tai saat virheilmoituksen, kerro mahdollisimman tarkasti, missä kohdassa palvelun käyttö ei etene tai lähetä virhetilanteesta ruutukuva sähköpostitse.

Omat sivut -palvelun toiminta on testattu yleisimmillä selaimilla: Internet Explorer, Mozilla/Firefox ja Opera. Joskus ongelmia voivat aiheuttaa vanhentunut selainversio tai selainyhdistelmät. Ensiapuna suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan, mikä parantaa myös muiden nettipalveluiden käyttöä ja ennen kaikkea tietoturvaa.

Jos selaimen päivitys ei auta, palvelun toimintaan voivat vaikuttaa myös käytössä olevat tietoliikenneyhteydet, suojaussertifikaatit ja tietoturva-asetukset. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluun.