Omat sivut

Haluatko seurata sähkönkulutustasi, tarkistaa Ekosähkö-sopimuksesi tiedot tai selata laskuja? Käytössäsi on maksuton asiakaspalvelukanava, jossa voit asioida silloin kun sinulle parhaiten sopii. Palvelun tarjoaa energiayhtiö Loiste, jonka tytäryhtiö Ekosähkö Oy on ja jolta Ekosähkö ostaa mm. tietohallinto- ja laskutuspalvelut. 

Oma Energia on oivallinen apulainen energiankulutuksen seurantaan ja säästöön. Se kertoo sinulle jopa tunnin tarkkuudella, paljonko kulutit ja milloin.

Palveluun rekisteröidytään verkkopankkitunnuksilla, jolloin palvelun käyttö on turvallista. Jatkossa voit kirjautua palveluun sähköpostiosoitteellasi ja salasanalla.
 

Yksityisasiakkaat

Ekosähkön asiakkaana sinulla on käytössäsi on maksuton asiakaspalvelukanava, jossa näet tiedot sähkönkulutuksestasi sekä sopimukset ja laskut. Jos käytät palvelua ensimmäisen kerran, tulee sinun rekisteröityä käyttäjäksi. Jos olet käyttänyt palvelua jo aiemmin, voit kirjautua sisälle olemassa olevilla tunnuksillasi. Tutustu - otamme mielellään palautetta käyttökokemuksista.
 

Siirry yksityisasiakkaana Oma Energia -palveluun

Yritysasiakkaat

Kaikkien yritysasiakkaiden tulee rekisteröityä uudistettuun Oma Energiaan uudelleen, sillä vanhat tunnukset eivät ole enää voimassa.

Tarvittaessa autamme mielellämme, joten ota yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla 0800 92480 tai lähettämällä sähköpostia info(at)ekosahko.fi