sisilisko_shkskootterit_logo.png

sisilisko_shkskootterit_jaakko_ttterstrm.jpg

Sisilisko Electric Vehicles Oy
Jaakko Tötterström, Ylöjärvi

Yritykseni Sisilisko Electric Vehicles Oy on ollut Ekosähkön asiakkaana kesästä 2010 alkaen.

Haluamme osaltamme pienentää hiilijalanjälkeä ja valitsimme sähkön, joka on tuotettu uusiutuvalla ja puhtaalla energialla. Yritykseni myy ympäristöystävällisiä sähköskoottereita ja senkin vuoksi on tärkeää, että päästöttömän ajoneuvon sähkö tuotetaan päästöttömällä energialla. Ekosähköä käyttämällä eivät omien ja esittelykäytössä olevien Sisilisko-sähköskoottereiden lataus ja ajo aiheuta lainkaan hiilidioksidipäästöjä.

Vihreä sähkö on tuttavapiirissämme jonkin verran puheenaiheena, mutta vielä enemmän tulisi kiinnittää huomiota millä energiamuodoilla oma sähköyhtiö tuottaa sähkönsä. Sähkön tuotantotavasta ja päästöistä kWh:ia kohden tulisikin mielestäni olla selkeä maininta kaikissa sähköyhtiöiden lähettämissä sähkölaskuissa.

Sisilisko Sähköskootterit on osa arkeani: kuljen ison osan matkoistani ympäristöystävällisellä sähköskootterilla. Toinen merkittävä hiilijalanjälkeä vähentävä teko on omakotitalomme ja yrityksen toimitilojen lämmitysmuodon vaihto: siirrymme öljylämmityksestä maalämpöön.

Ekosähkö yhdessä maalämmön kanssa on erinomainen keino pienentää lämmityksen aiheuttamat päästöt minimiin. Vaikka maalämpö on investointina melko kallis, säästyneillä energiakuluilla pystyy investoinnin maksamaan takaisin noin kymmenessä vuodessa.

Sisilisko Sähköskoottereiden sivuilla www.sisilisko.fi on mahdollista vertailla sähköskootterin ja bensaskootterin kuluja ja niiden tuottamia CO2-päästöjä. Kyseisellä laskurilla huomaa, että Ekosähköllä ladattu Sisilisko-sähköskootteri on lähes nollapäästöinen ajoneuvo!

Ekolaskuriin >>