Lumituuli-sähkön käyttäjät

Lumituuli Oy on pääasiassa yksityishenkilöiden omistama tuulivoimayhtiö, jonka sopimusasioinnin, asiakaspalvelun ja laskutuksen hoitaa Ekosähkö Oy.

Yksi Lumituulen osake antaa oikeuden ostaa 500 kWh Lumituulen tuulivoimalan tuottamaa sähköä vuodessa. Osakkeiden hankinnasta kiinnostuneille on Osakekauppapaikka osoitteessa www.lumituuli.fi

Osakkuussähköä voit käyttää, kun teet Ekosähkö-sopimuksen. Jos osakkuussähkön määrä (osakkeiden lukumäärä x 500 kWh) ei riitä kattamaan koko sähkönkulutusta, toimitetaan erotus Ekosähkönä.

Jos asiakas ostaa sähköä kaksiaikaisella tuotteella (esim. yö- tai vuodenaikasähkö), sähkön kokonaiskulutus jakaantuu kahteen erikseen mitattavaan osaan. Osakkuussähkö (500 kWh/osake) jaetaan päivä- ja yösähkölle tai talviajan ja muun ajan sähkölle samoilla prosenttiluvuilla.

Lumituulen osakas voi luovuttaa osakkuussähkön osto-oikeuden toiselle osapuolelle. Luovuttajan (osakkaan) nimi ja osakkeiden lukumäärä on ilmoitettava Ekosähkö-sopimuksen teon yhteydessä.

Hinnasto

- Lumituulen osakkuussähkö: 5,30 snt/kWh (sis. alv 24 %)
- osakkuussähkön ylittävä sähkönkäyttö ja perusmaksu: katso Ekosähkö-hinnasto

Nettisopimus
Voit tehdä sopimuksen netin kautta ilmoittamalla omistamiesi tai käyttöösi luovutettujen Lumituuli-osakkeiden lukumäärän ja osakkeiden omistajan tiedot (jos muu kuin sopimuksen tekijä) nettisopimuksen Lisätietoja-kohdassa. Siirry sopimustietojen täyttöön