Sähkösopimus Ekosähkölle

Vihreään sähköön vaihtaminen on kannanotto ympäristön puolesta. Sähköntoimittajan vaihtaminen on maksutonta ja voit tilata Ekosähköä vaikka heti sopimuslaskurimme kautta.

Löydät kaikki tarvittavat tiedot aiemmasta sähkölaskustasi laskurin info-painikkeiden avulla..

Voit myös soittaa asiakaspalveluumme 0800 9 2480 (maksuton) arkisin klo 8-20 ja saat henkilökohtaista palvelua.Lähetämme kaikista sopimuksistamme tilausvahvistuksen, jonka saatuasi sinulla on kolme viikkoa aikaa hyväksyä sopimus. Katso myös sopimusehdot.


Sopimuksen voimaantulo ja kesto

Ekosähkö-sopimus astuu voimaan kolmen viikon kuluttua sopimuksen tekemisestä. Hoidamme
yhteydenpidon paikalliseen verkkoyhtiöön ja irtisanomme vanhan sähkösopimuksesi puolestasi. Kun sopimus tehdään uuteen käyttöpaikkaan (esim. muutto), sähköntoimitus voidaan aloittaa 2 - 3 päivässä. Sopimus kannattaa tehdä heti, kun muuttopäivä on tiedossa.
Ekosähkö-sopimuksen voit tehdä toistaiseksi voimassa olevana tai määräaikaisena (2 vuotta).Sähkön myyjän vaihto on helppoa ja maksutonta

Sähkön hinta muodostuu sähköenergian myyntihinnasta, paikallisen verkkoyhtiön perimästä sähkön siirtomaksusta sekä sähköverosta. Sähkönmyyjää voi vaihtaa kustannuksitta, kun sähköyhtiötä vaihtaa ensimmäisen kerran tai kun edellisestä myyjän vaihdosta on kulunut vähintään vuosi.

Sähkönkäyttäjän oikeudet

Euroopan komissio on määritellyt tarkistuslistan, josta löydät vastaukset yleisimpiin sähkön ostoa koskeviin kysymyksiin. Tavoitteena on lisätä tietoa sähkömarkkinoiden toiminnasta sekä kuluttajan oikeuksista.

Tarkistuslista löytyy Energiaviraston sivuilta.

Tarkistuslista kuluttajan oikeuksista >>
Lumituuli Oy:n osakassähköä käyttävät